Thursday, 5 January 2012

Gambar

Assalamualaikum w.b.t..

        Tengah mengantuk nie sebenarnya. Tapi still nak hapdate blog nie jugak. *menguap* Okay, gambar ? Hihi. Suka sangat bergambar. Tak tahu la kenapa. Mungkin sebab dari kecil kowt. Sebab abah Qila buat part time jadi photographer time dia kerja MAS as an IT Multimedia. So, kecil-kecil dulu memang selalu jadi model. Posing macam nie macam tu. Huhu. Paling best kalau Pak Lah ex-PM kita, cucu dia sambut birthday and panggil Abah Qila ambil gambar. Bila abah habis shoot mesti bawak balik present. Pernah sekali tu dapat teddy comel sangat. Lepas tu, abah suka bawak Qila pergi office dekat Kelana Jaya. Time tu dapat tengok kakak-kakak stewardess and abang-abang steward ! Cantik dan hensem ! Dari situ laa timbul nak jadi Stewardess. Kalau tak sambung belajar memang terus nak pergi mohon je. Tinggi Qila 157, so lepas lah. Abah pun boleh tolong. Mama cakap kerja je under MAS boleh terbang sana sini. Hee. Seronok ! Tapi buat masa sekarang nie lupakan dulu k.
          Haaa. Yang selalu jadi mangsa tangkapkan gambar Qila sekarang nie abang Qila and abang sepupu. Hee. Maaf, menyusahkan. Haha. Nie sikit je lah collection nak show off kat korang. Hihi. Kalau tak pun, tangkap sendiri je.. Well, tengah bosan bosan mesti snap gambar sengsorang :)







Sekian..

Wassalam...

No comments:

Post a Comment