Thursday, 5 January 2012

Kawan Comel

Assalamualaikum w.b.t..

        Haaa, disebabkan bosan punya pasal. Qila nak update lagi story mory pasal my friends kat Segamat. Alhamdulillah, dah 4 sem kitorang bersama. Setakat ni takde yang kecundang. Tinggal lagi satu sem je untuk kitorang habiskan Diploma. Lepas tu, kitorang bakal jadi student degree pulak lah ye. Ehemm. InsyaAllah, usia masih muda. Banyak lagi yang perlu dikejar. Okay, dalam kelas Qila ada 33 orang tak silap. Semuanya friendly habis baik lelaki mahupun perempuan. Tapi Qila nak post sikit je sebab ni member yang paling kuat bergosip. Yang lain bukan tak rapat, tapi nak save gambar diorang nie payah la pulak. Ada yang ada gambar kat fb, ada yang takda. So, jangan kecik hati k. Hihi.

1)  Syue *kakak garang*


2) Eyza *chinese look* Miss gorgeous <3

3) Qiela! Dean for dis sem ! Congrats babe!

4) Nas. Suka tengok dia nie. Dunno why -__<
5) Odie. *malay + chinese* Comel k !




Okay sampai sini je. Nanti nak update pasal kawan sekolah pulak! Semua tengah sibuk sambung degree sekarang. Alhamdulillah. Ramai kawan aku yang berjaya. Semoga kita terus berjaya dan mencapai kejayaan yang kita mahukan. InsyaAllah, Amin...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment