Thursday, 26 January 2012

Membaca

Assalamualaikum w.b.t..

       Ermm.. Tawu tak betapa bosannya Qila malam nie. Actually nak baca buku nie. Ada 3 chapter nak kena baca n faham. Memang laa chapter tu sikit tapi dia punya isi .. Tayah cakap laaa. Nak buat macam mana. Dah dapat kos yang memang membaca 24hours tanpa mengira. Otak pun dah lembab nak kira kira. Sokay laa, membaca tu kan jambatan ilmu. Well, orang yang berilmu mestilah kena suka membaca sebab kadang kadang daripada membaca tu lah kita dapat tahu tentang sesuatu perkara yang kita tak tahu. One of my lecturer memang suka membaca n apa yang Qila suka tentang lecturer Qila tu dia suka berkongsi tentang apa yang dia dapat daripada membaca. Interesting tau cerita dia. Tapi tu lah as a student terasa macam membaca nie satu paksaan je sebab nak meghadapi test, exam, quiz n etc. Kalau setakat nak baca biasa boleh la. Tapi setelesss tau bila dengar test, quiz, n exam!
        Tengok laaaaaaa. Niat nak baca buku tapi Qila sibuk bertwitter, berfb, berblog. Nie kalau ada coolblog pun sedap jugak nie. Dapat pulak hah memalam cenggini. Ouh ya btw, sesape yang ada kat area Shah Alam nie boleh la kowt pergi Karnival Karangkraf esok kat Seksyen 15. InsyaAllah kalau boypreng Qila tak bz esok dia nak bawak Qila. Qila nie pun fulusnyeee tak adee. Tapi nak pergi jugakk ! Boypreng kan adee *keningkening* Hihi. Okbaiii~
Wassalam ...

No comments:

Post a Comment