Tuesday, 24 January 2012

Zaman Kenit

Assalamualaikum w.b.t..

       Zaman kenit? Hihi. Kelakar je bunyi. Actually today nak story pasal zaman bebudak dulu. Rindu sangat. Haisshh, sat nak mengeluh sat. Sepatutnya semalam dah balik Segamat, tapi Qila still tanak balik lagi. Hari nie satu kelas je kowt. Esok ramai lect takde, so dah sah sah takde kelas. Jumaat pulak memang takde kelas. Heaven kan ! So, hari Ahad baru balik Segamat. Hoorayyy ! Tapi kena baca buku laa berderet test lepas nie. Atoyaii~ Okay, sambung balik. Dulu time kecik kecik suka sangat jadi mangsa "cubitan pipi" dari pakcik pakcik yang duduk dekat rumah Qila nie. Yela dah pipi tembam sangat. Dulu time kecik kecik Qila putih gebu. Ceewaahh. Lepas dah masuk 5 tahun muka dah tak putih dah jadi gelap sebab suka sgt mandi pantai. Dah tu kulit susah nak cerah balik. Bila teringat balik macam kelakar pulak. Sekarang dah besar panjang, Qila pulak jenis pendiam. So macam malu je bila jumpa pakcik2 tu. Huhu. Nak tengok tak pix time kekecik dulu. Jom layaaannn~

Sememangnya dulu Qila nie pendek sikit daripada adek beradik yg lain. Tapi sekarang dah tinggi dah. Tinggi Qila sekarang 157cm n berat 40 kg jeh ! Umur dah 20 dah sekarang.. Huhu. 

Pix nie tak silap Qila menang bayi tercomel :)
1st burfdayy :)
  
Excited tengok aeroplane kowt :)
  
Yayyy kena dukung dengan Abah :)
Hai, nama saya Qiela :)
Cepat lah Abah, dah tak larat senyum nie :)
Motif ?? :)
Ba ba chakk ! :)
Pipi tembam :)





 Wassalam ..





1 comment: