Monday, 23 January 2012

Burfdayyy !!

Assalamualaikum w.b.t...

     Yezzaaaaa.. Nak hujan la pulak kat Shah Alam hari nie. Sedapnyaa angin... Weehhhoooo! Btw hari nie nak hapdet pasal sambutan burfday kawan Qila hari tu. Best.. Sebelum tu kitorang pergi print esaimen kitorang. Esaimen pasal publishing. So, memasing kena buat cover novel, magazine, kad jemputan n etc. So Qila pilih nak buat kad jemputan -tunang- sebab seru tu macam dah nak sampai. InsyaAllah kalau takde pape halangan Qila akan ditunangkan pada hujung tahun nie. InsyaAllah.. Lagipun Qila dgn boypreng dah masuk 8 tahun perkenalan kitorang :) 
      Okay, lepas dah memasing siap print kitorang gerak ke Domino's. Ingatkan Domino's yang baru bukak tu besar lah kan. Last2 pergi alahai keciknyaaaa. Sokay laa. Burfday girl yang belanja.. Weehuuuu ! Qila orderkan pizza becoz Qila ade dapat coupon by email. So murah lah kan. And i think Domino's is better than Pizza Hut. Qila pun bagi la my phone dekat abg cashier tu. Tak sempat abg tu nak tengok code my phone dah lock. Qila suruh la dia tekan button tgh phone tu. Last2 yang keluar wallpaper pix Qila. Alahaii malunya aku. Diorang dah gelak2 dah. Menyampahhh ! Lepas kitorang dah duduk nak tunggu pizza siap, 2 of my friends pergi beli cake secret recipe. Sedapnyeee ! 
       Then, pizza pun sampai. Time nak tiup lilin kecoh satu Domino's tu nyanyikan lagu burfdayy, staff diorang mmg mesra alam habiss. Siap bagi pizza free :) Tengah sesedap makan, one of the staff bagi kertas kat Qila ingatkan resit ke hape. Rupanya no phone... Fer what? Aduyaiii. Maaf lah abg2 Domino's sekalian. Saya dah berpunyaaaaa. Hihihi. Punyalah kenyang kan.. Happening habiss. Happy burfdayy to Odie n Atie again :) We love both of u.. Teehee ! Pix all ze gurls takdo. Kat camera sapo tah. Letak pix burfdayy gurls je kayh. 



No comments:

Post a Comment